Bijscholing en omscholing

Door de snel veranderende arbeidsmarkt staan branches zoals: de zorg, IT en het onderwijs, te springen om nieuwe mensen en houden in andere sectoren banen op met te bestaan. Bijscholing en omscholing voorzien in de behoefte van de veranderende arbeidsmarkt.

Wat is het verschil tussen bijscholing en omscholing?

Bijscholing
Als je kiest voor bijscholing, verdiep je je kennis binnen het beroep waarin je al werkzaam bent. Op die manier zorg je ervoor dat je kennis actueel blijft en dat je de volgende stap in je loopbaan kan maken. Lees hier meer als je een uitgebreidere uitleg over bijscholing voor volwassenen wilt.

Omscholing
Kies je voor omscholing? Dan verdiep je je in een beroep dat helemaal nieuw is voor jou. Je wordt opgeleid in een vakgebied waar je nog niet eerder in hebt gewerkt. Als je hier meer over wilt weten, lees dan hier verder.
Waarom kiezen voor bij- en omscholing?

Waarom zou je kiezen voor bijscholing of omscholing? Waarschijnlijk, omdat je je arbeidskansen wil verhogen. Dat je kwaliteit levert, is dan een vereiste. Bij- en of omscholing helpt je daarbij en je zal daarmee gegarandeerd een baan vinden die bij jou past.

Wil je aan de slag met bijscholing of omscholing?

Wij kunnen je hier nog zoveel meer over vertellen. Als je meer wilt weten, hoef je hieronder alleen je naam en telefoonnummer achter te laten. Dan nemen wij contact met je op.