Niveau 2

Opleiding tot Gastheer/Gastvrouw

Gastheren en gastvrouwen, ze zijn niet meer weg te denken in de horeca, hospitality en recreatie. Heb jij medewerkers in dienst die je graag wilt inzetten als gastheer/vrouw voor jouw organisatie? Dan is het verstandig om je medewerkers op te laten leiden door middel van een opleidingstraject. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Bij Rivor Volwassenenonderwijs kunnen we trajecten op maat, dus aangepast op jouw organisatie en wensen, ontwerpen en verzorgen. Zo heb jij blije medewerkers die gemakkelijk een verklaring of diploma kunnen behalen, gewoon op de werkvloer. 

Type BBL
Niveau 2
Erkenning Minister van OCW
Duur Maximaal 2 jaar

Wat is het verschil tussen een praktijkverklaring en een mbo-opleiding?

Een praktijkverklaring is een kortdurende scholing voor bepaalde taken/werkzaamheden die de medewerker volledig op de werkvloer kan leren en uitvoeren. Na het afronden van het traject ontvangt de medewerker een verklaring dat hij/zij de bepaalde taken/werkzaamheden kan uitvoeren.

Een mbo-opleiding duurt vaak langer dan een praktijkverklaring, want de medewerker volgt een volledige opleiding en krijgt bij afronding ook een erkend mbo-diploma. De medewerker volgt bij een mbo-opleiding naast praktijklessen op de werkvloer ook theorielessen. In overleg met de werkgever kunnen de theorielessen voor de medewerker ook op de werkvloer gegeven worden.

Brochure aanvragen Contact opnemen Aanmelden

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek