Dienstverlening

Binnen de dienstverlening volgen veranderingen elkaar in rap tempo op. Duurzame ontwikkelingen en innovatie spelen daarin een belangrijke rol. Tegelijkertijd wordt de consument steeds kritischer op bijvoorbeeld voeding. Klantbehoeftes veranderen en de concurrentie neemt toe. Zijn het bedreigingen? Zeker niet, het zijn kansen.

Investeren in je medewerkers is zo’n kans, misschien wel één van de belangrijkste. Leren is motiveren. En dat wil je, gemotiveerde medewerkers. Het juiste scholingstraject met kwaliteitsverbetering als uitgangspunt is daar onlosmakelijk mee verbonden. Want zij vormen de basis om alle ontwikkelingen extern en intern te kunnen volgen.

Met de juiste opleiding neemt de motivatie toe
Geschoolde medewerkers zijn betere teamplayers
Met scholing neemt de eigenwaarde toe
Opleiden geeft meer voldoening in het werk

Hospitality, inkoop en verkoop binnen je organisatie, computersystemen installeren en configureren. Welke werkprocessen zijn voor jouw medewerkers zinvol om te leren? Met praktijkleren maken we samen een keuze. Een leertraject stemmen we specifiek af op de individuele leerbehoeften en iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen leerroute.

Praktijk en theorie laten we op elkaar aansluiten zodat de deelnemer direct profijt ervaart op de werkvloer. De motivatie van je medewerker verandert daardoor vrijwel direct op een positieve manier. Ook de verschillende opleidingsvormen spelen daarin een belangrijke rol, van podcast tot online platform.

Heb je vragen? Wij helpen je verder

Voor elke sector staat een projectmanager klaar die al je vragen kan beantwoorden.

Evenementen organiseren, snij- en kooktechnieken, voorraadbeheer, plannen, kennis over voedingsmiddelen. Er zijn zoveel werkprocessen te leren. En dat doen we samen. Samen bespreken we wat je gaat en wilt leren, je vooropgestelde doelen en de vooruitgang van je leertraject. Je hebt de keuze uit verschillende leermethoden zodat deze het beste aansluit op jouw manier van leren. Voor de geleerde werkprocessen ontvang je een praktijkverklaring of (deel)certificaat. En daarmee heb je een officieel erkend document van een onderwijsinstelling die je arbeidspositie verbetert.

Heb je vragen? Wij helpen je verder

Voor elke sector staat een projectmanager klaar die al je vragen kan beantwoorden.

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek