Volwassenenonderwijs

Jezelf blijven ontwikkelen, nieuwe kennis en vaardigen opdoen. Als dat je ambitie is, kunnen wij iets voor jou betekenen. Wat? Dat leggen wij je uit.

Wat is volwassenenonderwijs?

Volwassenenonderwijs is voor iedereen boven de 18 jaar. Het is voor als je wilt omscholen, bijscholen, je samen met je werkgever een opleidingstraject start en voor als je een volgende stap in je carrière wilt zetten. Volwassenenonderwijs is er ook, omdat je bijvoorbeeld moet en wil inburgeren of alleen omdat je de Nederlandse taal wilt leren.

Hoe werkt het?

Je kiest een opleiding die bij jou past. Werk je al? Overleg dan ook met je werkgever om samen te kijken welke opleiding bij jou en je werkzaamheden past. Als je daar een keuze in hebt gemaakt, dan gaan wij met jou (en eventueel je werkgever) in gesprek over het traject. Natuurlijk denken wij ook met je mee. We bepalen samen wanneer je start, leggen je uit wat je mag verwachten tijdens de opleiding en welk lesmateriaal je nodig hebt.

Waarom Rivor Volwassenenonderwijs?

Ons aanbod varieert, van complete opleidingen met een erkend diploma tot kortdurende cursussen. Wij bieden duurzame en flexibele opleidingstrajecten aan die specifiek zijn afgestemd op de organisatie waar je werkt en op jou. Zowel op mbo- als op hbo-niveau. Naast fysieke lessen krijg je ook lessen in ons social learning platform. Door de slimme technologie van het platform volgt de deelnemer zijn of haar eigen leerroute compleet afgestemd op de eigen leervoorkeuren.

Met deze manier van leren en toekomstgericht opleiden, is ons doel op lange termijn om voortdurend modulair op te kunnen leiden om het arbeidstekort impactvol te verminderen. Onder ‘scholing’ verstaan wij hierbij niet langer de klassikale benadering, maar juist het leren in de breedste zin van het woord. Het sluit perfect aan de wereld van nu, waarin een leven lang ontwikkelen noodzakelijk is.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons aanbod in het volwassenenonderwijs? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend meer informatie aan. Voor meer details over een specifieke opleiding navigeer je naar alle opleidingen.

Adrie Pol

Directeur