Interne opleiding op maat

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen doelstellingen en de daarbij behorende uitdagingen. Onze maatwerkprojecten benaderen wij vanuit dat perspectief. De opleidingsbehoeften van jouw bedrijf zijn het uitgangspunt voor de InCompany trainingen en opleidingen op maat. Onze aanpak kenmerkt zich door onze opleidingsmethoden en -middelen aan te passen aan een team en/of organisatie. Ook wel blended learning genoemd. In gezamenlijk overleg kijken wij welke maatwerkoplossing het beste aansluit en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen jouw organisatie.

Hoe ziet een (interne) opleiding op maat eruit?

De lessen
Al onze opleidingen en trainingen worden klassikaal of individueel gegeven door ervaren docenten. Meestal vinden de lessen letterlijk op de werkvloer plaats. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat de lessen worden gegeven op één van onze schoollocaties. Tijdens het opleidingstraject krijg je tussentijds een rapportage over de voortgang, de resultaten en de deelnemers die vertraging dreigen op te lopen. Zo kunnen we samen snel schakelen.

Begeleiding
Tijdens een intern opleidingstraject krijgen de deelnemers studieloopbaanbegeleiding vanuit Rivor Volwassenenonderwijs. We bespreken en bewaken de vooropgestelde doelen. Daarnaast spreken we de deelnemers persoonlijk, dat kan ook in onze e-learning omgeving.

Wat zijn de voordelen van maatwerk opleidingen?

  • Je kunt als werkgever een opleiding bepalen, passend bij jouw organisatie.
  • Je medewerkers leren wat jouw organisatie nodig heeft.
  • Je medewerkers krijgen de kans zichzelf verder te ontwikkelen.
  • Je medewerkers kunnen na het opleidingstraject doorgroeien binnen jouw organisatie.
  • Rivor Volwassenenonderwijs ontzorgt jou als werkgever tijdens het gehele opleidingstraject.

Opleiding op maat aanvragen

Er zijn genoeg redenen genoemd om een opleiding op maat te overwegen. Als je meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande buttons. Wij vertellen je er graag meer over.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons aanbod in interne opleidingen op maat? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Adrie Pol

Directeur