Niveau 2

Opleiding Medewerker Facilitaire Dienstverlening

In elke organisatie is een medewerker Facilitaire Dienstverlening van toegevoegde waarde. Ze zijn de duizend poten van jouw bedrijf. De medewerkers kunnen op diverse plekken in de organisatie ingezet worden, bijvoorbeeld als conciërge, magazijnmedewerker of cateringmedewerker. 

Heb jij medewerkers in dienst die graag nog meer over het vak willen leren, maar dan vooral in de praktijk? Bij Rivor Volwassenenonderwijs bieden wij opleidingstrajecten aan waarbij jouw medewerkers gemakkelijk, op de werkvloer, een diploma of praktijkverklaring op niveau 2 kunnen behalen.

Type BBL
Niveau 2
Erkenning Minister van OCW
Duur Maximaal 3 jaar

Wat is het verschil tussen een praktijkverklaring en een mbo-opleiding?

Een praktijkverklaring is een kortdurende scholing voor bepaalde taken/werkzaamheden die de medewerker volledig op de werkvloer kan leren en uitvoeren. Na het afronden van het traject ontvangt de medewerker een verklaring dat hij/zij de bepaalde taken/werkzaamheden kan uitvoeren.

Een mbo-opleiding duurt vaak langer dan een praktijkverklaring, want de medewerker volgt een volledige opleiding en krijgt bij afronding ook een erkend mbo-diploma. De medewerker volgt bij een mbo-opleiding naast praktijklessen op de werkvloer ook theorielessen. In overleg met de werkgever kunnen de theorielessen voor de medewerker ook op de werkvloer gegeven worden.

Brochure aanvragen Contact opnemen Aanmelden

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek