Niveau 3

Opleiding Logistiek Teamleider

Werken in de Transport en Logistiek is uitdagend en divers. Elke dag is anders en ook de werkzaamheden variëren. Toch is het met de huidige arbeidsmarkt voor bedrijven lastig om geschoolde medewerkers te vinden. Bij Rivor Volwassenenonderwijs kunnen we helpen met het scholen van de medewerkers van jouw organisatie. Heb je gemotiveerde medewerkers die graag een mbo-niveau 3 diploma willen behalen? We bieden opleidingstrajecten aan waarbij jouw medewerkers gemakkelijk, op de werkvloer, een diploma of certificaat Logistiek Teamleider kunnen behalen.

Type BBL
Niveau 3
Erkenning Minister van OCW
Duur Maximaal 3 jaar

Wat is het verschilt tussen een mbo-certificaat en een mbo-opleiding?

Een mbo-certificaat is een kortdurende scholing voor bepaalde competenties die de medewerkers moet kunnen uitvoeren op de werkvloer. Deze scholing is volledig in de praktijk en de medewerkers worden getraind bepaalde werkzaamheden en skills uit te kunnen voeren. Na het positief afronden van het traject krijgt de medewerker een mbo-certificaat. 

Een mbo-opleiding duurt langer dan een praktijkverklaring, want de medewerker volgt een volledige opleiding en krijgt bij afronding ook een erkend mbo-diploma. De medewerker volgt bij een mbo-opleiding naast praktijklessen op de werkvloer ook theorielessen. In overleg met de werkgever kunnen de theorielessen voor de medewerkers ook op de werkvloer gegeven worden.

Brochure aanvragen Contact opnemen Aanmelden

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek