Maatwerkprojecten

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen doelstellingen en de daarbij behorende uitdagingen. Onze maatwerkprojecten benaderen wij vanuit dat perspectief. De opleidingsbehoeften van jouw bedrijf zijn het uitgangspunt voor de incompany trainingen. Onze aanpak kenmerkt zich door onze opleidingsmethoden en -middelen aan te passen aan een team en/of organisatie. Ook wel blended learning genoemd. In gezamenlijk overleg kijken wij, welke maatwerkoplossing het beste aansluit en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen jouw organisatie.

Ontwikkelen en opleiden: Maatwerkprojecten

De geleerde theorie kan de deelnemer direct toepassen in de praktijk. Vaak zelfs letterlijk op de werkvloer. De motivatie verandert daardoor vrijwel direct op een positieve manier. Ook de verschillende opleidingsvormen spelen daarin een belangrijke rol, van podcast tot online learning platform. Iedere deelnemer krijgt intensieve, persoonlijke begeleiding van professionals.

Lees meer over maatwerkprojecten

Contact opnemen

Opleiden en ontwikkelen van medewerkers: Maatwerkprojecten

Voor veel opleidingen en incompany trainingen is subsidie beschikbaar. De investering die je als organisatie moet doen, is daarmee vaak lager dan in eerste instantie wordt gedacht. Medewerkers hebben ook individueel mogelijk recht op subsidie. Tijdens het intakegesprek vertellen wij je of een medewerker in aanmerking komt voor een subsidie, hoe je een aanmelding doet en wat het vervolg is na de aanmelding.

Jezelf ontwikkelen

Maatwerkprojecten zijn specifiek afgestemd op de organisatie waar je werkt en op jou. Daarvoor gebruiken we verschillende leermethoden, van podcasts tot online e-learning platform. Het hele opleidingstraject krijg je begeleiding van ervaren docenten. Samen bespreken en bewaken we vooropgestelde doelen, de voortgang van jouw leertraject en wat je resultaten zijn. Zo kunnen we samen goed terugblikken, vooruitkijken en bijsturen als dat nodig zou zijn.

Nadat het opleidingstraject succesvol is afgerond, krijg je een officieel erkend opleidingsbewijs. Afhankelijk van het leertraject is dat een praktijkverklaring, een mbo-certificaat (deel van een mbo-opleiding) of een mbo-diploma van een volledige opleiding.

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek