Bijscholing volwassenen

Nog nooit was het zo belangrijk om je kennis en vaardigheden binnen je eigen vakgebied actueel te houden. Een leven lang ontwikkelen dus. Dat juichen wij bij Rivor Volwassenenonderwijs alleen maar toe. Daarom bieden wij bijscholing voor volwassenen, in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen op mbo-niveau.

Waarom kiezen voor bijscholing?

Bijscholing is niet alleen belangrijk voor het leren van nieuwe vaardigheden en het opdoen van nieuwe kennis, maar ook voor het opfrissen van de kennis die je al hebt. Door jouw kennis regelmatig op te frissen, zorg je ervoor het kwaliteitsniveau van jouw functioneren en werkzaamheden optimaal blijft.

Met onze opleidingen, trainingen en cursussen blijf je werken aan je competenties. Volg je één van onze mbo-opleidingen, dan krijg je er (als je de opleiding succesvol afrondt) bovendien een officieel erkende kwaliteit of diploma voor.

Bijscholing vergroot je arbeidskansen

Kies je voor bijscholing voor volwassenen? Dan blijf je werken aan je kennis en ervaring. Daar groeien je arbeidskansen mee, let maar op. Daarnaast leer je tijdens een bijscholingstraject ook andere aspecten binnen jouw vakgebied. Kortom: je verdiept je niet alleen, maar je verbreedt ook je horizon.

Bijscholing binnen het bedrijf waar je werkt

Wil je graag doorgroeien binnen je functie of een andere functie? Je kennis up-to-date houden is dan een must. Dat kan, als je regelmatig een opleiding, training of cursus volgt. Dat draagt niet alleen bij aan je kennis, maar zorgt er ook voor dat je gemotiveerder en productiever bent. Dat betekent vooral dat je nog meer plezier hebt in je werk.

Meer weten over bijscholing voor volwassenen?

De ministeries van Onderwijs en Sociale Zaken en Werkgelegenheid tonen aan dat goed geschoolde medewerkers bijdragen aan een goede sfeer binnen het team en zelf meer werkplezier hebben. Klinkt goed toch?

Heb je vragen?

Onze projectmanagers staan voor je klaar.

Contact opnemen

Adrie Pol

Directeur