Techniek

Internationale trends, innovaties, nieuwe wet- en regelgeving, stikstofproblematiek, verduurzaming. Allemaal onderwerpen die van invloed zijn op sectoren zoals de techniek, de bouw, ICT, autotechniek, elektrotechniek en installatietechniek. Parate vakkennis van je medewerkers is daarom onmisbaar.

Daarnaast zorgt de enorme krapte op de arbeidsmarkt in deze sector voor extra uitdagingen. Omscholen of bijscholen draagt bij aan een oplossing. Ook voor jouw organisatie. En niet op de laatste plaats om je medewerkers te blijven motiveren. Het volgen van een opleiding geeft voldoening, maakt iemand sterker en een nog betere teamgenoot.

Praktijkleren met de praktijkverklaring is één van de mogelijkheden om je medewerkers nieuwe werkprocessen te leren en naar een hoger niveau te brengen. Je medewerkers ontvangen een praktijkverklaring voor de geleerde werkprocessen. Bijvoorbeeld voor het onderhouden, repareren en optimaliseren van gas-, water- en verwarmingsinstallaties. Hoe om te gaan met veiligheidseisen. En hoe je medewerker beter leert samenwerken in een team of met klanten omgaat.

Met praktijkleren ontvangen je medewerkers een officieel erkend document van een onderwijsinstelling. Dat kan naast de praktijkverklaring ook een (deel)certificaat of zelfs een mbo diploma zijn. Het is een laagdrempelige manier om medewerkers te motiveren zich verder te ontwikkelen.

Heb je vragen? Wij helpen je verder

Voor elke sector staat een projectmanager klaar die al je vragen kan beantwoorden.

Constructies monteren. Zorgvuldig en veilig werken. Installaties inspecteren en onderdelen vervangen. Calculeren en begroten. Welke werkprocessen zou jij willen leren? Samen met jou en je werkgever bepalen we wat je gaat leren. Met het uiteindelijke doel dat hetgeen je gaat leren, je ook in de praktijk kan toepassen. Voor de geleerde werkprocessen ontvang je een praktijkverklaring of (deel) certificaat. En daarmee heb je een officieel erkend document van een onderwijsinstelling.

Heb je vragen? Wij helpen je verder

Voor elke sector staat een projectmanager klaar die al je vragen kan beantwoorden.

Onze partners

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek