Incompany en maatwerktrajecten Transport en Logistiek

Zo groeien je medewerkers mee binnen je organisatie

Met een incompany training het personeel laten meegroeien met de organisatie door maatwerk trajecten.

01

Leereffect veel hoger

Incompany trainingen voor Transport en Logistiek zijn maatwerktrajecten en sluiten naadloos aan op de dagelijkse praktijk. 

02

Duurzaam inzetbaar

Ieder volgt zijn eigen leerroute afgestemd op zijn of haar eigen ambities en leervoorkeuren. Bijvoorbeeld van magazijn-medewerker naar planner. 

03

Competentieontwikkeling

Laat je medewerkers meegroeien in je organisatie. Zo krijgen ze de kans competenties verder te ontwikkelen en voelen je medewerkers zich waardevol. 

04

Het resultaat

Blije werknemers die zich langer binden aan je organisatie en meegroeien met de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Opslag, uitsorteren van bestellingen, aan- en afdokken van vrachtwagens, plannen, voorspellen toekomstige volumes, distributie naar de eindconsument, verwerken orders, magazijn- en voorraadbeheer. Het zijn processen die onlosmakelijk verbonden zijn aan je organisatie en waarin bijscholing een belangrijke rol speelt voor de optimalisatie van de kwaliteit.

En niet alleen daarom. Bijscholing brengt nog zoveel meer. Het werkplezier van je medewerkers verhoogt en daardoor ook de intrinsieke motivatie. Het verhoogt de productiviteit. Het draagt daarnaast bij aan het commitment van zowel werknemer als werkgever.

Goedenavond!

Incompany trajecten voor Transport en Logistiek kunnen perfect gecombineerd worden met  generieke modulaire cursussen. Denk bijvoorbeeld aan Praktijkdiploma Boekhouden, Financieel assistent, Proces operator, NIMA Sales A.

Incompany trajecten résumerend: Het draagt bij aan veiligheid op de werkvloer en aan kwaliteit. De integratie van je medewerkers binnen verschillende afdelingen verbetert. En het investeren in de ontwikkeling van je medewerkers geeft ruimte voor groei en is daardoor duurzaam. Waar wacht je nog op? 

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Waar gaat je vraag over?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.