Super leuk dat je via Nanny Service Nederland op zoek wilt naar een gezin! Veel gezinnen vinden het belangrijk dat je een mbo-diploma Gastouder hebt. Het is mogelijk deze via Nanny Service Nederland en Rivor Volwassenenonderwijs te halen. Geef even door bij het aanmelden dat je via Nanny Service Nederland komt.

Samenwerking met Nanny Service Nederland

Een Nanny aan huis helpt ouders om hun kind een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze uitgedaagd worden om zich optimaal te ontwikkelen. Waar zij zich tevens gewaardeerd en geliefd voelen en de ruimte krijgen om kind te zijn. Met behulp van een Nanny van Nanny Service Nederland is dit mogelijk in het eigen huis dat het kind een vertrouwde omgeving biedt en waar het zich veilig voelt.

Wij werken met professionele Nanny’s waardoor ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag. Professioneel, persoonlijk en betrouwbaar zijn onze kernwaarden. Alle Nanny’s maken deel uit van ons NSN- team en krijgen pedagogische trainingen aangeboden.

 

Toelatingseisen

Voor de Diplomaroute Gastouder moet je voldoen aan toelatingseisen. Een groot deel hiervan is werkervaring, aantal uren werkervaring en referentie’s. Zorg dat je hiervan getuigschriften of een verklaring op papier hebt. Hier staan precies de eisen waar jij aan moet voldoen.

Inkomsten

Op het moment dat wij een passend gezin voor je hebben gevonden, zal jij starten met werken voor een gereduceerd tarief. Zodra jij jouw diploma aan ons kunt overleggen en wij jou kunnen inschrijven in het Landelijk Register Kinderopvang, zal jouw loon omhoog gaan. We zullen in de overeenkomst alle overeengekomen afspraken vastleggen. Afspraken over vergoeding en de voorwaarden worden opgenomen in de arbeidsovereenkomst onder de regeling dienstverlening aan huis.

Als je via ons jouw diploma gaat halen ontvang je vele extra’s en directe begeleiding vanuit ons.

Kosten

De totale kosten zijn € 1750,- Dit bedrag wordt in 3 termijnen gefactureerd:

– € 400,- voor de intake

– € 450,- voor centrale examens

– € 900,- voor praktijkexamen

 

Startdata

Het is het hele jaar door mogelijk om te starten met de Diplomaroute Gastouder. Je kunt dus beginnen op een moment dat jou uitkomt.

Meer over Diplomaroute en Nanny Service Nederland

 

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek