Samenwerking met Gastouderbureau Agentis

Hebben kinderen een speciaal plekje in jouw hart? En wil je hier graag iets mee doen? Of heb je zelf kinderen en werk je het liefst vanuit huis? Als je graag zelfstandig werkt en jouw creativiteit en pedagogische vaardigheden wil inzetten, dan is een carrière als gastouder echt iets voor jou!

Heb je nog een juiste diploma om aan het werk te gaan als gastouder? Dat is geen probleem. Je kunt de Diplomaroute Gastouder volgen en al aan het werk gaan bij Gastouderbureau Agentis.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de Diplomaroute Gastouder kan het met STAP-budget. Hierdoor wordt er €1000,- gesubsideerd door de overheid. Ga je starten als gastouder via Gastouderbureau Agentis? Dan betaalt Gastouderbureau Agentis de laatste €375,- aan jou terug en volg jij de opleiding geheel gratis*.

 

*Het bedrag van €375,-  wordt terugbetaald nadat je jouw diploma hebt behaald en de eerste ouder bij jou gestart is met de opvang én de eerste factuur heeft betaald. Een belangrijke voorwaarden hiervan is dat je minimaal 350 uur opvang aanbiedt waarbij je bent aangesloten bij Gastouderbureau Agentis. Voldoe je hier niet aan? Dan betaal je ons de €375,- terug.

Meer over Diplomaroute en Gastouderbureau Agentis?

 

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Transport en Logistiek