4Kids – diplomaroute Gastouder
Speciaal voor gastouders van gastouderbureau 4Kids: volg de diplomaroute Gastouder gratis of met ruim 50% korting bij ROC Rivor!

Gastouderbureau 4Kids is trots op het vak gastouder! Zij vinden dat de stap om gastouder te worden zo laag mogelijk moet zijn. Daarom kun je bij 4Kids kiezen uit twee varianten: gratis of met ruim 50% korting.

Meer informatie & aanmelden
Je kunt je via gastouderbureau 4Kids aanmelden. Daar lees je ook alle informatie over de opleiding tot

Samenwerking met 4Kids

Kinderopvang bij gastouders is lekker kleinschalig. Volop aandacht dus. Veilig en vertrouwd. Een plek waar kinderen plezier hebben, genieten. En zich op hun eigen manier optimaal ontwikkelen. Gastouderbureau 4Kids is er om gastouders en ouders te helpen. En om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo gaat de aandacht naar het kind. 4Kids doet dat bevlogen en deskundig. Met oog voor mens en natuur. Gelukkige kinderen, ouders en gastouders. Daar doen we het voor.

 

Aanmelden

Speciaal voor gastouders van gastouderbureau 4Kids: volg de diplomaroute Gastouder gratis of met ruim 50% korting bij ROC Rivor!

Gastouderbureau 4Kids is trots op het vak gastouder! Zij vinden dat de stap om gastouder te worden zo laag mogelijk moet zijn. Daarom kun je bij 4Kids kiezen uit twee varianten: gratis of met ruim 50%

Meer informatie & aanmelden

Je kunt je via gastouderbureau 4Kids aanmelden. Daar lees je ook alle informatie over de opleiding tot

Meer over Diplomaroute en 4Kids

 

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Transport en Logistiek