Niveau NIMA diploma

NIMA A Sales

Wil je jouw verkoopresultaten verbeteren salesprofessional? Of wil je juist aan de slag als accountmanager? Dan is NIMA A Sales de perfecte opleiding.

Je leert alle benodigde vaardigheden en kennis van het vak. Met NIMA A Sales krijg je een goede mix tussen het vergroten van jouw kennis en het verbeteren van jouw vaardigheden als verkoper. We leiden je op naar een internationaal erkend NIMA-diploma. Het diploma wordt hoog gewaardeerd in het bedrijfsleven.

Alle belangrijke facetten van sales komen in deze complete opleiding aan de orde. Je krijgt de inhoudelijke kennis die jou helpt je klant te overtuigen en te begeleiden naar zijn beslissing tot koop. Ook het onderhandelingsproces krijgt ruime aandacht.

Dankzij veel rollenspellen, cases en praktijksituaties ben je na de opleiding uitstekend in staat om je nieuwe vaardigheden toe te passen binnen je eigen organisatie, onafhankelijk van de branche waarin deze zich bevindt.

Niveau NIMA diploma
Erkenning Diploma
Duur 24 weken

Wat komt er aan bod?

Tijdens de opleiding komen: sales en planning, marketing en marktonderzoek, klant- en accountmanagement, inkoop en logistiek, financiële aspecten, persoonlijke communicatie, verkoopgesprekken, onderhandelen en presenteren aan bod.

Daarbij bestaat de opleiding uit 2 examens: NIMA A1 Sales; theoretische kennis, inzicht en rekenvaardigheden en NIMA A2 Sales; mondeling examen in de vorm van een gestructureerd salesgesprek, waarin je praktische vaardigheden in een verkoopgesprek getoetst wordt.

Wat kun je met de opleiding NIMA A Sales?

Je kunt het verbeteren van je verkoopresultaten, beheersen van de belangrijkste onderdelen van het verkoopproces en verbeteren van je persoonlijke verkoopkwaliteiten. Het niveau van het NIMA A Sales examen is vergelijkbaar met mbo-niveau 4 / hbo-propedeuse.

De toelatingseisen en specificaties:

Toelatingseisen:

  • Er zijn geen specifieke toelatingseisen van toepassing
  • We gaan er van uit dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift

Specificaties:

  • De cursus is fysiek
  • De cursus duurt 24 weken, inclusief examenvoorbereiding
  • De kosten van de cursus bedragen €2450,00, de prijs is exclusief lesmateriaal en NIMA examens
  • Je bent 1 avond per week aanwezig voor 2,5 uur, waarbij je 2 uur per week aan zelfstudie hebt.

Erkend certificaat

Na het afronden van de opleiding behaal je een erkend NIMA A Sales diploma.

Alles wat je moet weten

De opleiding duurt in totaal 24 weken inclusief examenvoorbereiding.

De startdatum van deze opleiding is maandag 2 september. De opleiding wordt afwisselend op maandag- en dinsdagavonden gegeven. Er zijn nog een aantal plekken open. Wees er snel bij!

De kosten totale kosten voor het diploma bedragen: €2450,00, exclusief lesmateriaal en NIMA examens.

Goedenavond!

Vragen over deze opleiding?

Heb je interesse in deze opleiding, schrijf je dan in door het aanmeldformulier in te vullen.

Voor vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Sandra Leijdens via info@rivorvolwassenenonderwijs.nl of 0344-656220.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Waar gaat je vraag over?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.