Niveau 4

Opleiding Management Transport en Logistiek

Heb je medewerkers in dienst die al ruime tijd meegaan in de Transport en Logistiek en klaar zijn voor een volgende stap? Dan is het opleidingstraject Management in de Transport en Logistiek interessant voor hen. Bij Rivor Volwassenenonderwijs kunnen we jouw medewerkers opleiden tot managers. De medewerkers behalen een volledig mbo-diploma of een mbo-certificaat. Het opleidingstraject wordt volledig met jou als werkgever afgestemd en kan zelf op de werkvloer gegeven worden. 

Type BBL
Niveau 4
Erkenning Minister van OCW
Duur Maximaal 3 jaar

Wat is het verschil tussen een mbo-certificaat en een mbo-opleiding?

Een mbo-certificaat is een kortdurende scholing voor bepaalde competenties die de medewerkers moet kunnen uitvoeren. Deze scholing is volledig in de praktijk en de medewerkers worden getraind bepaalde werkzaamheden en skills uit te kunnen voeren. Na het positief afronden van het traject krijgt de medewerker een mbo-certificaat. 

Een mbo-opleiding duurt langer dan een mbo-certificaat, want de medewerker volgt een volledige opleiding en krijgt bij afronding ook een erkend mbo-diploma. De medewerker volgt bij een mbo-opleiding naast praktijklessen op de werkvloer ook theorielessen. In overleg met de werkgever kunnen de theorielessen voor de medewerkers ook op de werkvloer gegeven worden.

Brochure aanvragen Contact opnemen Aanmelden

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek