Niveau

Cursus Wet financieel toezicht (Wft) Basis

Wil je graag werken in de financiële dienstverlening? Dan heb je een Wft-diploma nodig. Het is zelfs verplicht. Tijdens de cursus Wet financieel toezicht (Wft) Basis wordt alles behandeld wat je nodig hebt om het diploma te halen.

De Wet financieel toezicht stelt bepaalde eisen aan iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. Als je in deze branche wilt werken, dan moet je over specifieke basiskennis beschikken. Bijvoorbeeld op het gebied van advisering of wettelijke regelingen.

Met de cursus Wet financieel toezicht (Wft) Basis beschik je in korte tijd over alle relevante financiële basiskennis en voldoe je aan de wettelijke eisen. Je kan klanten advies geven over financiële diensten, klantvragen behandelen en je doet kennis op over betalen, sparen en verzekeringen. Nadat je de cursus hebt gevolgd, heb je brede kennis op het gebied van de juridische en fiscale positie van de consument. Daarbij kan je denken aan financiële producten als lenen, sparen en verzekeren.

De cursus wordt afgerond met de officiële Wft examens van de CDFD. Het diploma heeft een hoge waardering in het bedrijfsleven. Dé basis om een mooie nieuwe stap in de financiële dienstverlening.

Type Opleiding
Niveau
Erkenning Wft Basis
Duur Maximaal 7 maanden

Toelatingseisen

  • Er is geen specifieke vooropleiding nodig.

Brochure aanvragen Contact opnemen Kom naar een meeloopdag Aanmelden

Sandra Leijdens

Coördinator Economie, Dienstverlening, Techniek en Logistiek